Laptop & Coffee

OKTATÁS

Képzéseink során figyelembe vesszük és oktatjuk a mindenkor hatályos vonatkozó rendeleteket (nálunk végzett pilóták minden későbbi változásról is értesítést kapnak).
Tapasztalt drón pilótáink által tartott képzéseken elsajátítható az ipari célú drónok üzembiztos kezelése a különféle érzékelők és felvételező alkalmazások megfelelő paraméterezése és az időjárási körülményekre vonatkozó tudnivalók ismertetése. Külön figyelmet szentelünk a tervezettől eltérű működések, vészhelyzetek megfelelő kezelésének.
A tanfolyam elvégzésről adunk dokumentumot, de fontos tudni, hogy ma még nincs akkreditál drón pilóta képzés (törvényi szabályozás nem megléte miatt) tehát hivatalos drón pilóta igazolvány sem létezik még Magyarországon.
Amennyiben ezen a téren változás áll be akkor természetesen tananyagunk minősítteteni fogjuk és egy kedvezményes árú különbözeti vizsgával megszerezhető lesz a szükséges vizsga.
A személyes elméleti és gyakorlati oktatás előtt mindenképp szükséges egy e-learning tananyag áttanulmányozása, annak érdekében, hogy a szükséges alapismeretek birtokába érkezzenek, ennek köszönhetően több időt tudunk szentelni a gyakorlati és tapasztalati információk átadására.